Advertisement:

Airtel Tweak Airtel 1k for 4Gig

Discussion in 'Mobile Free Browsing Codes And Tips' started by neo2, Apr 18, 2016.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

    • Guru Member

    neo2 D3ZTRUCT10N.

    Member Since:
    Aug 11, 2012
    Message Count:
    328
    Likes Received:
    132
    Current Phone:
    Blackberry Z30
    Sponsored Links:
    This is not exactly a tweak just a way to reduce costs.
    We all kno Glo has changed 1k sub to 1500.

    The best option now is to get a new airtel sim(sims bought since january also work)
    Buy 1000 Credit and load it with *555# and get 1gig free.
    Check your free gig with *556#
    When the free data has finished,Sub for the BB10 Bis *431# 3gig for 1000.

    Then change your android imei to bb10 imei 35695050588478.
    And you can now brows with the bb10 sub on your android.
    • Guru Member

    dustmalik Am a Geek

    Member Since:
    Feb 11, 2011
    Message Count:
    642
    Likes Received:
    127
    Nice share
    • GL Legend
    • Guru Member

    Sunkyphil GL Legend

    Member Since:
    Aug 6, 2013
    Message Count:
    1,117
    Likes Received:
    225
    rushing to get airtel sim

    emperorman Upcoming Guru

    Member Since:
    Apr 2, 2014
    Message Count:
    69
    Likes Received:
    6
    Current Phone:
    Android
    Hmm! Thought they have blocked all bb stuffs on Android
    • Guru Member

    HHY Guru Member

    Member Since:
    Oct 12, 2012
    Message Count:
    374
    Likes Received:
    61
    Current Phone:
    tecno M3
    nice
    gated likes this.

    uniqueben Upcoming Guru

    Member Since:
    Aug 4, 2012
    Message Count:
    91
    Likes Received:
    29
    • GL Legend
    • Guru Member

    henro GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    1,908
    Likes Received:
    189
    neo are u using this plan currently?
    • GL Legend
    • Guru Member

    henro GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    1,908
    Likes Received:
    189
    cos am thinking of loading 1k for etisalat bis ooo

    spinSocial Upcoming Guru

    Member Since:
    Dec 30, 2012
    Message Count:
    204
    Likes Received:
    22
    Current Phone:
    Gionee m3mini Android 5.1
    Been using this since last month shared it on http://7rl.in/air3 and many visitors there are on it.
    Nice share op

    tripple-a Member

    Member Since:
    Aug 20, 2014
    Message Count:
    11
    Likes Received:
    0
    Henro, how does the etisalat bis work...

    tuto.doronize Member

    Member Since:
    Aug 9, 2015
    Message Count:
    36
    Likes Received:
    0
    Current Phone:
    Blackberry Z30
    How long does it last or does quickly finish like their normal BIS plan then?

    tuto.doronize Member

    Member Since:
    Aug 9, 2015
    Message Count:
    36
    Likes Received:
    0
    Current Phone:
    Blackberry Z30
    How long does it last or does quickly finish like their normal BIS plan then?

    Leolight Member

    Member Since:
    Mar 24, 2013
    Message Count:
    26
    Likes Received:
    1
    please help...I subscribe to eti bis 1k and 100 daily bb10 plan but it did not work..the bone of contention here s d money s for my uncle who am helping to subn I m broke..to pay back so pls help...how do I use it on andriod or PC...pls help on any method..am so screwed if it doesn't work

    jonescyras1 Member

    Member Since:
    Feb 13, 2014
    Message Count:
    14
    Likes Received:
    2
    Any Hope for PC users? And between, Won't Airtel Zap the 1k airtime prematurely?
    martinswize likes this.

    Amos xeasy Member

    Member Since:
    May 11, 2011
    Message Count:
    46
    Likes Received:
    6
    Does anyone know how to change imei on samsung?
    • Guru Member

    neo2 D3ZTRUCT10N.

    Member Since:
    Aug 11, 2012
    Message Count:
    328
    Likes Received:
    132
    Current Phone:
    Blackberry Z30
    Wrote the post with it
    • Guru Member

    neo2 D3ZTRUCT10N.

    Member Since:
    Aug 11, 2012
    Message Count:
    328
    Likes Received:
    132
    Current Phone:
    Blackberry Z30
    Just Hotspot to pc
    Bn using it for a while and i have not experienced that although i usually use the 1 gig to download movies immediately.:D

    pualplauboy Upcoming Guru

    Member Since:
    Feb 26, 2012
    Message Count:
    230
    Likes Received:
    29
    should I use this exact imel on dis post or generate anyhow BB imel cuz millions of dude has thesame imel
    • GL Legend
    • Guru Member

    henro GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    1,908
    Likes Received:
    189
    am using it in my bold 6 to download
    • Guru Member

    neo2 D3ZTRUCT10N.

    Member Since:
    Aug 11, 2012
    Message Count:
    328
    Likes Received:
    132
    Current Phone:
    Blackberry Z30
    You must make sure its BB10 imei not Bb.

    Kolawoleb Member

    Member Since:
    Oct 24, 2013
    Message Count:
    46
    Likes Received:
    6
    Current Phone:
    infinix hot note
    Are you referring to bb10 or all BB sub's. Bcos am using d 1500 BB sub for 3gb to reply to this post
    emperorman likes this.

    eopiti Member

    Member Since:
    Aug 7, 2013
    Message Count:
    19
    Likes Received:
    2
    My own imei has a forword slash suld I including it

    jcrack Member

    Member Since:
    May 8, 2013
    Message Count:
    30
    Likes Received:
    2
    Current Phone:
    Nokia s60v3
    Pls does any1 knw hw to change ime in samsung galaxy s6 edge?
    dav123 likes this.

    dreaizy Member

    Member Since:
    Nov 14, 2015
    Message Count:
    10
    Likes Received:
    1
    pls bro is etisalat bis working on android
    • Guru Member

    neo2 D3ZTRUCT10N.

    Member Since:
    Aug 11, 2012
    Message Count:
    328
    Likes Received:
    132
    Current Phone:
    Blackberry Z30
    Nope just numbers before the slash.

    Amos xeasy Member

    Member Since:
    May 11, 2011
    Message Count:
    46
    Likes Received:
    6
    pls help can't change samsung imei

    annanee Member

    Member Since:
    Jan 10, 2012
    Message Count:
    18
    Likes Received:
    3
    changing imei is only work in mtk device which Samsung galaxy is not part of them....
    ftnathan likes this.

    klingkling Upcoming Guru

    Member Since:
    Oct 5, 2010
    Message Count:
    222
    Likes Received:
    33
    If throughly u want ur Samsung IMEI to change kindly go to ikeja computer village.
    yusob2007 likes this.
    • Guru Member

    guru_wizdon Guru Member

    Member Since:
    Dec 31, 2011
    Message Count:
    615
    Likes Received:
    169
    Pls lock this thread now abeg, inbox chatting as from now only; make we enjoy this one wella, and make e last well well! A word is enof for the wise!

    detyung Upcoming Guru

    Member Since:
    Mar 13, 2013
    Message Count:
    179
    Likes Received:
    27
    *556# gives error on my line

Sponsored Links:

Share This Page