Advertisement:

MTN 4.5GB NIGHT PLAN NOW WORKS DURING THE DAY

Discussion in 'VPN Discussions/Resellers' started by obibrows1, Apr 22, 2014.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

    obibrows1 Upcoming Guru

    Member Since:
    Dec 16, 2012
    Message Count:
    200
    Likes Received:
    15
    Sponsored Links:
    MTN 4.5GB NIGHT PLAN NOW WORKS DURING THE DAY

    FOR PC USERS
    1. Load 2500 airtime and text 102 to 131
    2. http://tweakwarevpn.net/downloads/tw_vpn_v4.1.zip and register for an account at www.tweakwarevpn.net
    3 run tweakwarevpn, goto tools and select mtn tcp3 and apply the template. Select TCP and Set your browser to NO PROXY
    4. Connect your modem and connect tweakwarevpn 4.1 and start browsing

    PLS NOTE: YOU NEED NET FRAMEWORK IN CASE YOU DONT HAVE IT ALREADY

    Premium account costs 500 naira
    account no: 0131693248
    account name: obinna jacob ugwouloka
    bank: GTbank
    or
    account name: obinna jacob
    account no: 3231005816
    bank: Ecobank

    or

    ACC. NAME: JACOB OBINNA UGWOULOKA
    ACC. NO: 3077126785
    BANK: FIRSTBANK

    or
    ACC NAME: Obinna Jacob Ugwouloka
    ACC No: 0013 874 566
    BANK: ACCESS BANK

    or send 700 MTN card together with your username and password
    when you pay,
    send your payment details to any of the contacts below
    contacts: 08060918016
    bbm: 7c2ce0b4
    whatsapp: 08060918016
    what to send:
    Username and Password
    depositor's name
    bank
    amount
    and teller no
    • GL Legend
    • Guru Member

    humble-X GL Legend

    Member Since:
    Dec 21, 2011
    Message Count:
    1,186
    Likes Received:
    259
    Current Phone:
    Nokia 3310
    Haba! After paying 2500, I should come n pay u 5h again for premium nonsense when openvpn is there
    • GL Legend
    • Guru Member

    humble-X GL Legend

    Member Since:
    Dec 21, 2011
    Message Count:
    1,186
    Likes Received:
    259
    Current Phone:
    Nokia 3310
    Except dat will make it unlimited

    jaddo Upcoming Guru

    Member Since:
    Dec 5, 2013
    Message Count:
    119
    Likes Received:
    15
    rubbish
    • Guru Member

    Arazanbal52 Guru Member

    Member Since:
    Jan 25, 2014
    Message Count:
    350
    Likes Received:
    28
    does it wrk wit iphone? Does iphone have?
    • Guru Member

    cquesttt Guru Member

    Member Since:
    Mar 15, 2013
    Message Count:
    317
    Likes Received:
    35
    lol...just flexxin ma glo 3gb... #1000
    Isuka and andymoorey2k like this.
    • GL Legend
    • Guru Member

    humble-X GL Legend

    Member Since:
    Dec 21, 2011
    Message Count:
    1,186
    Likes Received:
    259
    Current Phone:
    Nokia 3310
    If u talking abt d 4.5gb, yes it works with iPhone once u don't disconnect at all during d day.
    If its tweakware, dey have .ovpn files. However, I don't know if its working with iphone
    • GL Legend
    • Guru Member

    tobino GL Legend

    Member Since:
    Oct 9, 2010
    Message Count:
    1,820
    Likes Received:
    4
    Guy how u dey do am?? Abi this one too na coded??
    • GL Legend
    • Guru Member

    smartty67 GL Legend

    Member Since:
    Aug 23, 2013
    Message Count:
    817
    Likes Received:
    188
    Bros abeg na Which network?
    • Guru Member

    Mekulous Guru Member

    Member Since:
    Oct 6, 2010
    Message Count:
    319
    Likes Received:
    8
    Dis GLO 3gb for 1k for jst mk sense if its procedures is just smooth to work on Android nd PC. Na jst acquired and intentional headache..

    tejiri294 Upcoming Guru

    Member Since:
    Aug 26, 2013
    Message Count:
    127
    Likes Received:
    8
    how you take do am?
    • GL Legend
    • Guru Member

    andymoorey2k GL Legend

    Member Since:
    Mar 2, 2011
    Message Count:
    1,231
    Likes Received:
    92
    Current Phone:
    Nokia N95, N96, Blackberry Bold 10.
    It does not work on pc but android
    • Guru Member

    Mekulous Guru Member

    Member Since:
    Oct 6, 2010
    Message Count:
    319
    Likes Received:
    8
    IF U DONT MIND, SHOWIN US HW U CONFIGURED URS WIL B APPRECIATED. LAST TYM I CHECKED, blackberry.net APN DIDNT WORK..

    ░R4SH33Dâ„¢░ Upcoming Guru

    Member Since:
    Jul 9, 2011
    Message Count:
    72
    Likes Received:
    1
    Nah wah ooo, some people actually read as if there's cotton in their eyes. he said Glo, you're still asking mumu question.....
    Mr.Halo likes this.

    jack d ripper Member

    Member Since:
    May 2, 2013
    Message Count:
    5
    Likes Received:
    1
    After paying 2500 you still want us to pay another 500 for what Nah
    Please anybody that wants to browse with night plan should do it using simple server it works
    and av been using it for long. Once your simple server is open and your browser is set 127.0.0.1 port 8080
    you are good till your data gets exhausted
    Nattydread likes this.

    elvisco1 Upcoming Guru

    Member Since:
    Jul 26, 2013
    Message Count:
    263
    Likes Received:
    70
    Current Phone:
    Android OS 5.1 lollipop
    Glo Bis 3GB @ #1000. U nid android and BB.
    But na long tin ooo. blackberry.net

    tejiri294 Upcoming Guru

    Member Since:
    Aug 26, 2013
    Message Count:
    127
    Likes Received:
    8
    i get android..so how to

    pipper_ebuchuks Upcoming Guru

    Member Since:
    Oct 1, 2010
    Message Count:
    54
    Likes Received:
    2
    the glo stuff doesn't need any special configuration to get it working. it's location dependent. I'm talking from experience. d plan works for me whenever I'm in school. buh whenever i leave my school for town, it stops working. I've always been on d doubting side until i experienced it. jst activate d plan using a blackberry device by sending comonth to 777 then wait till u get a confirmation message stating that ur plan is now active. after that just put d sim in ur Android device n create a connection using blackberry.net as d apn. then set ur network mode to WCDMA only that's all. turn on ur data n see if ur data service comes alive. if it does, good! if it doesn't, then u know it's frm ur location.

    tejiri294 Upcoming Guru

    Member Since:
    Aug 26, 2013
    Message Count:
    127
    Likes Received:
    8
    can i try it with daily sub???
    • Guru Member

    gifts Guru Member

    Member Since:
    Sep 13, 2011
    Message Count:
    316
    Likes Received:
    45
    YOU BE THIEF

    simple sever they work well with mtn night plan

    pipper_ebuchuks Upcoming Guru

    Member Since:
    Oct 1, 2010
    Message Count:
    54
    Likes Received:
    2
    currently glo daily bb plan ain't working, it's jst d weekly that goes for 5H n monthly plan that r working. u could jst do that monthly plan n if it doesn't work u can use it with ur bb as modem on ur lappy using blackberry.net as ur apn. that works too n it ain't location dependent

    mchange1 Member

    Member Since:
    Dec 14, 2013
    Message Count:
    35
    Likes Received:
    0
    Another stupid **** with his thread again. do you think we are so foolish to waste our moni and buy N2500 voucher ? guy you are very stupid Wallahi i swear if i would see you face to face i go kick your empty skull loser

    mchange1 Member

    Member Since:
    Dec 14, 2013
    Message Count:
    35
    Likes Received:
    0
    Another stupid **** with his thread again. do you think we are so foolish to waste our moni and buy N2500 voucher ? guy you are very stupid Wallahi i swear if i would see you face to face i go kick your empty skull loser

    Orimion Upcoming Guru

    Member Since:
    Jan 28, 2014
    Message Count:
    220
    Likes Received:
    27
    Current Phone:
    Ulefone Power - Android 6.0
    Please stop quoting a whole thread, it's irritating
    sambama likes this.
    • Guru Member

    moss123 Guru Member

    Member Since:
    Mar 30, 2011
    Message Count:
    543
    Likes Received:
    10
    Does it work on PC?

    samsukarieh01 Member

    Member Since:
    Feb 16, 2014
    Message Count:
    25
    Likes Received:
    0
    for glo 1k plan.....u can pm Me for procedure.... it works on all sim(tried on new and old) and most android phone.... its what I'm using to post this but it doesn't work on modem, it only works using phone hotspot...... it cost 100bucks for d procedure.... only interested people should pm me and pls don't quote me if u have nothing reasonable to say..... I can send u ss if u like to know its real......

    obibrows1 Upcoming Guru

    Member Since:
    Dec 16, 2012
    Message Count:
    200
    Likes Received:
    15
    Works with iPhone.

    obibrows1 Upcoming Guru

    Member Since:
    Dec 16, 2012
    Message Count:
    200
    Likes Received:
    15
    G
    Guy ur insult plenty oooo

    Youngp. Upcoming Guru

    Member Since:
    Mar 10, 2013
    Message Count:
    206
    Likes Received:
    33
    Current Phone:
    Samsung Galaxy tab 2 10.1
    I D I O T.
    shaeebu likes this.

    smith8080 Upcoming Guru

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    181
    Likes Received:
    2
    bros abeg give me ur pin so we can chat

Sponsored Links:

Share This Page