Advertisement:

MTN NOW WORKS WITH 0.00# USING OPENVPN

Discussion in 'General VPN discussions' started by Nwosu, Oct 14, 2013.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 2)

    • GL Legend
    • Guru Member

    Orosun GL Legend

    Member Since:
    Oct 20, 2010
    Message Count:
    947
    Likes Received:
    81
    Current Phone:
    Samsung Galaxy Note 4
    Sponsored Links:
    Im traveling out of ibadan on monday...praise d lord.....moving to ogun state
    • Guru Member

    phaamsaam Guru Member

    Member Since:
    Sep 24, 2013
    Message Count:
    364
    Likes Received:
    18
    Current Phone:
    android 4.3
    nothing can be done wrt hauwei modems; wherever u connect from on pc; it connects on the modem; anybody having that ish should go get a zte airtel or etisalat latest modem; or endure ur edge chikena
    • Guru Member

    Nwosu Guru Member

    Member Since:
    Nov 5, 2010
    Message Count:
    691
    Likes Received:
    45
    ya, true talk broda!
    • Guru Member

    phaamsaam Guru Member

    Member Since:
    Sep 24, 2013
    Message Count:
    364
    Likes Received:
    18
    Current Phone:
    android 4.3
    ok for those with hauwei modems; try using reconnect software; tho there is a lil chance that would work; just go to ur modem files in c: drive; program files, check for the file dialupplugin.dll, delete that file, then connect thru pc u can then switch from edge to 3g (working for glo n mtn hauwei modems)

    skiduski Upcoming Guru

    Member Since:
    May 5, 2012
    Message Count:
    211
    Likes Received:
    23
    guy pls do something about this auth failure.....it is becoming very annoying. Username is minixta
    • Guru Member

    Nwosu Guru Member

    Member Since:
    Nov 5, 2010
    Message Count:
    691
    Likes Received:
    45
    pls d problem might be from d openvpn software. it complicates d username entry by caching d formal details to interfer wit d recently input. delete d openvpn folder, tap window n unistall d openvpn gui n reinstall. thanks

    ytm2014 #TheNewMe

    Member Since:
    Nov 13, 2012
    Message Count:
    227
    Likes Received:
    28
    woooo!!! mine just connected after 1month plus................. d prob had been sim, just collected som1's sim now and booom...... connected. Zee abeg come give me my sim card!!!
    • GL Legend
    • Guru Member

    Misra Vergissmeinnicht

    Member Since:
    Apr 29, 2012
    Message Count:
    1,436
    Likes Received:
    145
    Hahaha, i dey use am jor.

    Nwosu been getting auth. failure on all servers for the past two hours.
    • GL Legend
    • Guru Member

    Misra Vergissmeinnicht

    Member Since:
    Apr 29, 2012
    Message Count:
    1,436
    Likes Received:
    145
    Finally connected *resumes flexing*
    • GL Legend
    • Guru Member

    ekpe$man GL Legend

    Member Since:
    Oct 13, 2011
    Message Count:
    999
    Likes Received:
    76
    Current Phone:
    Infinix Hot note Pro 5.1.1
    Flex on
    • Guru Member

    Nwosu Guru Member

    Member Since:
    Nov 5, 2010
    Message Count:
    691
    Likes Received:
    45
    good one
    carry on bro
    • Guru Member

    Nwosu Guru Member

    Member Since:
    Nov 5, 2010
    Message Count:
    691
    Likes Received:
    45
    good one
    carry on bro

    Ememovic™ Upcoming Guru

    Member Since:
    Mar 12, 2013
    Message Count:
    275
    Likes Received:
    71
    Current Phone:
    samsung galaxy note 3 SM-N900, Android 6.0
    plz is there any 1 in abuja dat's flexing dis stuff on pc should pm me or lets chat on whats app- 08095206598 07063006882. ...lets talk business.
    • Guru Member

    Nwosu Guru Member

    Member Since:
    Nov 5, 2010
    Message Count:
    691
    Likes Received:
    45
    For those using edge network and can't connect with 3G,here is a solution for you. first plug in your usb modem of any choice,goto d network management and switch to 2g only/Gprs or edge, save, do not connect on the modem interface, remember the default Internet setup of the modem that has been configured to use OneVPN with, go to your taskbar, locate your network bar with the red crossed sign, click on it and locate the default modem setup, connect, once connected in the taskbar, run OpenVPN n connect once connected, go to back to network management, n switch to 3G(remember that the modem is not connected to browse). swift d Internet smoothly without glitch. thanks!

    kaybri Member

    Member Since:
    Nov 12, 2013
    Message Count:
    4
    Likes Received:
    0
    Boss nwosu bike help your guy my pin 7c24246f thanks

    kaybri Member

    Member Since:
    Nov 12, 2013
    Message Count:
    4
    Likes Received:
    0
    Boss nwosu bike help your guy my pin 7c24246f thanks
    • GL Legend
    • Guru Member

    Orosun GL Legend

    Member Since:
    Oct 20, 2010
    Message Count:
    947
    Likes Received:
    81
    Current Phone:
    Samsung Galaxy Note 4
    Solution to tls handshake fail....and conection reset...i don comot ibadan come abeokuta o...dis tyn no connect atall o

    wize1 Member

    Member Since:
    Mar 21, 2013
    Message Count:
    21
    Likes Received:
    0
    *SOLUTION TO TLS ERROR AND WHEN YOUR'E CONNECTED AND YOU STILL CAN'T BROWSE*
    For TLS, you have to do a system restore.
    For not browsing after connection, you have to goto your tap32 network adapter and disable, then enable it. As this solves the DNS problem.
    • GL Legend
    • Guru Member

    Orosun GL Legend

    Member Since:
    Oct 20, 2010
    Message Count:
    947
    Likes Received:
    81
    Current Phone:
    Samsung Galaxy Note 4
    oboy e don connect oo i
    just stuble go control pannel go dey change somethings ni shaaa...it finally works..hope it works permanently

    zongemadel Upcoming Guru

    Member Since:
    Oct 1, 2010
    Message Count:
    251
    Likes Received:
    6
    Done it...but the Modem still connected and can be change to 3g again

    Smart21 Upcoming Guru

    Member Since:
    Jul 21, 2011
    Message Count:
    184
    Likes Received:
    23
    Has this Open Vpn started working for ppl in Onitsha, pls somebody testify?

    ifediri Upcoming Guru

    Member Since:
    Jan 29, 2011
    Message Count:
    122
    Likes Received:
    7
    Current Phone:
    Infinix Hot - Android 4.4
    i shared moi working server, then my workin server stopped workin #smh
    • GL Legend
    • Guru Member

    Orosun GL Legend

    Member Since:
    Oct 20, 2010
    Message Count:
    947
    Likes Received:
    81
    Current Phone:
    Samsung Galaxy Note 4
    We av got little complaints here yesterday and today.....just let mtn start dem disconnection ish..u go see au complain go yapa
    • Guru Member

    Nwosu Guru Member

    Member Since:
    Nov 5, 2010
    Message Count:
    691
    Likes Received:
    45
    bro u r gud, kip it up
    • Guru Member

    Nwosu Guru Member

    Member Since:
    Nov 5, 2010
    Message Count:
    691
    Likes Received:
    45
    yes oh, from edge u enter 3G oh, time no dey oh!
    • Guru Member

    Nwosu Guru Member

    Member Since:
    Nov 5, 2010
    Message Count:
    691
    Likes Received:
    45
    lol!
    • Guru Member

    Nwosu Guru Member

    Member Since:
    Nov 5, 2010
    Message Count:
    691
    Likes Received:
    45
    ok, welcome
    • Guru Member

    Nwosu Guru Member

    Member Since:
    Nov 5, 2010
    Message Count:
    691
    Likes Received:
    45
    ok, welcome
    • Guru Member

    Nwosu Guru Member

    Member Since:
    Nov 5, 2010
    Message Count:
    691
    Likes Received:
    45
    dnt tink it works for Huawei, bt oda modem works

    ifediri Upcoming Guru

    Member Since:
    Jan 29, 2011
    Message Count:
    122
    Likes Received:
    7
    Current Phone:
    Infinix Hot - Android 4.4
    i use an mtn huawei modem , d whole tin conncects wella, just dat my server2 dont work anymore, need anoda pls

Sponsored Links:

Share This Page