Advertisement:

All Network Net Freedom with HTTP Injector || SSH on Android

Discussion in 'Mobile Free Browsing Codes And Tips' started by Olawarley, Oct 5, 2015.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 1)

    liyyor Member

    Member Since:
    Mar 13, 2013
    Message Count:
    5
    Likes Received:
    4
    Sponsored Links:
    me self came late o

    Victoriousone Upcoming Guru

    Member Since:
    Feb 9, 2015
    Message Count:
    128
    Likes Received:
    21
    is anyone still using airtel with http injector?

    iamwhizkid Member

    Member Since:
    May 22, 2011
    Message Count:
    27
    Likes Received:
    1
    @Olawarley I replied your message, just in case you missed it, kindly do check your inbox. thanks.
    • GL Legend
    • Guru Member

    Chumaokas GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    844
    Likes Received:
    85
    Current Phone:
    Blackberry Bold 6, Nokia N97, Tecno H6
    Patiently waiting for you Boss
    • Guru Member

    RandomBlackDude Guru Member

    Member Since:
    Nov 24, 2014
    Message Count:
    341
    Likes Received:
    77
    this isnt the frst time am using the ip hunter feature in hi...i used to use it wen i still had 2go mb and it worked fine , but this time its totally annoyin as all the ips resultin from the search are in the range of 10.3 even though i put wat u said we should put in the search space..my phone is rooted by the way, pls check my screenshot below...pls i need help, olarwaley or anybody else thanks

    Attached Files:

    Uniqueheart Upcoming Guru
    1. Free and Cheap Browsing Mastermind Group

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    192
    Likes Received:
    19
    Current Phone:
    Pantech Vega secrtet note
    This airtel still didn't work for me, created another ssh server. Still same.

    frubic Member

    Member Since:
    Jan 7, 2012
    Message Count:
    25
    Likes Received:
    5
    Haba oga Olawarley....I hav been using hi since the days of smartpack unlimited browsin. Ok I just post now tnx....hop u wuld consider me now?

    frubic Member

    Member Since:
    Jan 7, 2012
    Message Count:
    25
    Likes Received:
    5
    @Olarwaley Haba oga....I hav been using hi since the days of smartpack unlimited browsin. Ok I just post now tnx....hop u wuld consider me now?
    • Guru Member

    Kuadrii Guru Member

    Member Since:
    Sep 24, 2014
    Message Count:
    512
    Likes Received:
    160
    Current Phone:
    Tecno W2 - 6.0
    SOMEONE POSTED SCREENSHOT OF A HOT2 WITH A XPERIA BATTERY ICON[IMG]

    JUST WANNA KNOW HE DID HIS [IMG]

    felot Member

    Member Since:
    Oct 27, 2013
    Message Count:
    36
    Likes Received:
    3
    Has anyone been able to successfully tether on Hi
    • Guru Member

    RandomBlackDude Guru Member

    Member Since:
    Nov 24, 2014
    Message Count:
    341
    Likes Received:
    77
    Tecno l8 custom rom for infinix hot 2..check xda

    Donaghy Upcoming Guru

    Member Since:
    Sep 10, 2015
    Message Count:
    101
    Likes Received:
    8
    Current Phone:
    Infinix Hot 2
    I'm having the same issue

    T2DBABZ Upcoming Guru

    Member Since:
    Jul 26, 2011
    Message Count:
    231
    Likes Received:
    19
    Current Phone:
    Infinix Hot Note - XUI 5.1
    HI is really good.. I don't why I overlooked it before.. Very stable with airtel... I'm now on the train full time.. Big Ups to the Op and other Contributors..
    • GL Legend
    • Guru Member

    Chumaokas GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    844
    Likes Received:
    85
    Current Phone:
    Blackberry Bold 6, Nokia N97, Tecno H6
    Boss, I hope I am not screened out. I sent mine on before the stated time. Morning all

    4larin Upcoming Guru

    Member Since:
    Jul 13, 2013
    Message Count:
    251
    Likes Received:
    73
    Error: cannot connect to the host

    That's what I keep getting with the airtel configs
    Please help
    • Guru Member

    Kuadrii Guru Member

    Member Since:
    Sep 24, 2014
    Message Count:
    512
    Likes Received:
    160
    Current Phone:
    Tecno W2 - 6.0
    YOU SURE, BRO?

    T2DBABZ Upcoming Guru

    Member Since:
    Jul 26, 2011
    Message Count:
    231
    Likes Received:
    19
    Current Phone:
    Infinix Hot Note - XUI 5.1
    Aside from HI have you been able to connect successfully with other apps like psiphon e.t.c

    Donaghy Upcoming Guru

    Member Since:
    Sep 10, 2015
    Message Count:
    101
    Likes Received:
    8
    Current Phone:
    Infinix Hot 2
    Using HI and Psiphon till yesterday afternoon when they stopped connecting

    4larin Upcoming Guru

    Member Since:
    Jul 13, 2013
    Message Count:
    251
    Likes Received:
    73
    Psiphon too doesn't connect

    kugustar Member

    Member Since:
    Aug 29, 2011
    Message Count:
    4
    Likes Received:
    1
    Why http injector prompt anytime I click start that ' please remove proxy server from your APN/WiFi '.

    T2DBABZ Upcoming Guru

    Member Since:
    Jul 26, 2011
    Message Count:
    231
    Likes Received:
    19
    Current Phone:
    Infinix Hot Note - XUI 5.1
    That's the problem.. Some guys have complained that their's too did not connect.. I don't really know the requirements for connection.. Do the 2G plan and see if you'll connect on 3G..
    • Guru Member

    Olawarley Guru Member

    Member Since:
    Sep 23, 2014
    Message Count:
    604
    Likes Received:
    290
    Current Phone:
    Sony Xperia Z - Android 5.1.1
    Use no proxy, no port on your access point Name settings

    Do you have root? Use vpn mode. Check Google DNS on the Home tab, on the ssh settings, uncheck DNS Forwarding. Or Uncheck Google and check DNS Forwarding. After doing any of the above, Check "UDP Forwarding"
    Connect to Vpn. Turn ON Hotspot and Click the Tethering button on HI

    Dbest4ever Upcoming Guru

    Member Since:
    Mar 23, 2013
    Message Count:
    160
    Likes Received:
    23
    showed connected but some apps able to browse and i keep seeing high internet reading wen connected via pdanet+ meanwhile am unable to browse wit it via pc? and psiphon,droidvpn,netify,pronet all connected fine jus dis HI giving me issue

    Dbest4ever Upcoming Guru

    Member Since:
    Mar 23, 2013
    Message Count:
    160
    Likes Received:
    23
    trying to use my steam app seems HI nd droidvpn ar d only ones able to access it but droidvpn is limited to 100mb daily pls help wit d HI

    stanlee02 Upcoming Guru

    Member Since:
    Jun 27, 2012
    Message Count:
    294
    Likes Received:
    32
    pls help wt etisala bb10 config
    • Guru Member

    Olawarley Guru Member

    Member Since:
    Sep 23, 2014
    Message Count:
    604
    Likes Received:
    290
    Current Phone:
    Sony Xperia Z - Android 5.1.1
    Enable Google DNS, Uncheck DNS Forwarding and Enable Udp forwarding. All should work fine

    Emalex Upcoming Guru

    Member Since:
    Oct 1, 2010
    Message Count:
    116
    Likes Received:
    13
    Please help with Etisalat bb10 config

    Dbest4ever Upcoming Guru

    Member Since:
    Mar 23, 2013
    Message Count:
    160
    Likes Received:
    23
    yea did it HI showed connected but no longer browsing network icon no receiving or sending

    4larin Upcoming Guru

    Member Since:
    Jul 13, 2013
    Message Count:
    251
    Likes Received:
    73
    At least yours is connecting,
    Do you have any active data plan at all,?
    Maybe the 2G data plan or anything

    Dbest4ever Upcoming Guru

    Member Since:
    Mar 23, 2013
    Message Count:
    160
    Likes Received:
    23
    no

Sponsored Links:

Share This Page